Weboldalkészítő támogatás
Részletes leírás és
használati útmutató képekkel

Kezdjük el!

Regisztráció

Új weboldal létrehozásához elegendő csak az e-mail címet és egy jelszót megadni, a többi adatot később is ráér. A "mire szolgál ez a weboldal?" kérdés az alapértelmezett kezdőoldalt határozza meg, de ez bármikor módosítható.
A következő oldalon a weboldal nevét kell megadni, ez is változtatható bármikor.

Induló sablon kiválasztása

Itt lehet kiválasztani, hogy melyik sablon designnal szeretnél indulni. Később bármikor módosíthatod. Az összes design színei, képei és elrendezése testre szabható. Ezek után már el is kezdhetjük a weboldal készítés folyamatát.

Ha mindent jól csináltunk, akkor már maga a szerkesztő oldalra jutunk, aminek a használatát következő pontokban fejtünk ki.
A bal oldali menü előnézet gombjával bármikor megnézhetjük weboldalunkat szerkesztő nélkül, úgy ahogy majd látogatóink fogják látni.

Elrendezés

Elrendezés módosítása

A jobb alsó sarokban található két gomb közül a bal oldalival változtathatjuk meg az oldal elrendezését. Ez mindig csak az adott, éppen aktív oldalra vonatkozik. Itt választhatunk ki, hogy oldalunknak legyen-e fejléce (felső nagy kép/slider) illetve egy alap elrendezést, amit az elrendezés szerkesztésével tovább finomíthatunk. A választható elrendezések sablononként eltérhetnek.
A művelet adatvesztéssel járhat, érdemes a tartalom létrehozása előtt beállítani.

Elrendezés szerkesztése

A jobb alsó sarokban található két gomb közül a jobb oldalival szerkeszthetjük az oldal elrendezését. Ez is csak az éppen megnyitott oldalra vonatkozik. A gombra kattintva láthatjuk, hogy a weblapunk tartalmi része megváltozott. A jelenleg már meglévő sorok jobb felső sarkában lévő gombokkal megváltoztathatjuk a blokk típusát, az elhelyezkedését és ha már nincs rá szükség törölhetjük. A sorok között bal oldalon megjelenő + ikonokkal további sorokat adhatunk hozzá. A sorok felosztását/elrendezését az alsó képhez hasonló típusok közül választhatjuk ki.
Ha végeztünk az elrendezés szerkesztésével, akkor a jobb alsó sarokban lévő zöld gombbal menthetjük és térhetünk vissza a tartalom szerkesztéséhez.

Dizájn

Dizájn módosítása

A Dizájn gomb alatt találtható első menüponttal bármikor válthatunk a különböző design sablonok között. Ilyenkor ugyanarra a felületre jutunk, amikor a sablont kiválasztottuk először. Az oldalak és azok tartalma (szöveg, képek stb.) MEGMARAD. Viszont a sablonra vonatkozó beállítások, a színek és a betűtípusok NEM, ezt azért vedd figyelembe a váltás előtt.

Színek módosítása

A Dizájn színeit több lépcsőben módosíthatod. Vannak előre elkészített színösszeállítások, amiket grafikusok készítettek és már ezekkel is jelentősen megváltoztathatod a sablon kinézetét. De ha szeretnéd akkor a Speciális gombra kattintva 2 oldalon keresztül teljesen a saját ízlésedre szabhatod mindennek a színét. Ha mégse tetszik a végeredmény, a Visszaállításra nyomva egy kattintással vissza válthatsz az eredetire.

Betűsémák módosítása

A Dizájn betűtípusait sémák szerint lehet módosítani, így az oldalon mindenhol egységes lesz. Minden sémánál két betűtípus látható, a felső a Fejléc szövegek típusa, az alsó a nem kiemelt szövegeké. A betűtípusok nevei már saját magukkal van írva, így váltás nélkül is látható, hogy milyenek. Itt is bármikor visszaállíthatjuk az alapbeállítást a Visszaállítás gombbal.

Oldalak, menü és nyelv

Oldalak hozzáadása és a menü elrendezése

Az oldalakat kezelése két helyről érhető el. A baloldali szerkesztő menü legfelső gombjáról vagy az oldal tényleges menüje felett megjelenő oldalak feliratnál. Mindkét hely ugyanoda vezet. Az ekkor megjelenő ablakban lehet a menü elemeinek a sorrendjét sima fogd és vidd módszerrel változtatni. Valamint almenüket (legördülő menü) létrehozni, egyszerűen csak húzzuk az egyik oldalt az alá, amelyik aloldalának szeretnénk és kicsit jobbra húzzuk el és engedjük el. Ahogy az látható is ilyenkor egy bekezdéssel beljebb kerül az aloldal. Ha szükséges, akkor több réteget is létrehozhatunk.
Új oldal hozzáadására két módon van lehetőség: közvetlenül a menüsor felett megjelenő Új hozzáadása gombbal, vagy az ugyanilyen feliratú, de az oldalkezelés ablakban lévő gombbal. Miután rányomtunk először az oldal típusát kell kiválasztanunk. Pl. itt hozhatunk létre webkatalógust és Blogot is, ezekről lejjebb lesz szó. Miután kiválasztottuk az oldaltípust, a következő ablakon a nevét és a webcímét adhatjuk meg, a második opcionális, alapesetben generálja a rendszer a megadott névből. A speciális beállítások alatt adhatjuk meg, hogy a létrehozott oldal szerepeljen-e a menüben vagy csak belső linkről lehessen elérni. Valamint itt adhatjuk meg az oldal meta adatait, ami a keresőoptimalizálás miatt lényeges, de ezek megadása nem szükséges.
Az oldalakat törölni a felsorolásban a sor végén található Törlés gombbal lehet. Figyelem ez végleges és NEM visszavonható, tehát csak megfontoltan.

Nyelv hozzáadása

A nyelvek kezelése szintén két helyről érhető el. Az honlapon található nyelvválasztó mellett megjelenő ceruzával, vagy az oldalkezelő ablakból. Az nyelvkezelő ablakban lehet hozzáadni és törölni nyelveket, ha több van. A Nyelv hozzáadása gombra kattintva lehet kiválasztani egy legördülő listából a szükséges nyelvet és az alatta lévő dobozban lehet megadni, hogy az oldal nyelv választójában milyen névvel jelenjen meg. Miután végeztünk a nyelvek kezelésével, akkor az oldalkezelőben is megjelenik a nyelvek közötti váltás lehetősége a jobb felső sarokban. Minden nyelvhez egyedileg kell hozzáadni az oldalakat, így eltérő tartalmat is ki lehet alakítani a különböző nyelvekre.

Nyitókép

Nyitókép módosítása és diavetítés (slideshow)

A legtöbb designsablonnak van nyitóképe, amit természetesen meg is lehet változtatni. A nyitókép jobb felső sarkában lévő ceruza ikonra kattintva feltölthető a saját képünk, ami legalább 1280px, de inkább 1920px széles legyen. A szerkesztő automatikusan a kép közepét vágja ki ha magasabb mint a keret. Ha nem megfelelő a kapott eredmény, érdemes egy képszerkesztő programmal, akár a Windows Painttel is méretre vágni a képet. Ha Slideshowt (diavetítést), tehát több képet váltakozva szeretnénk megjeleníteni akkor az első saját kép hozzáadása után tudunk további képeket hozzáadni a megváltozott jobb felső ikonok közül a + jellel. Ez után a kész oldalon automatikusan váltakozik pár másodpercenként vagy a két nyíl ikonnal is lehet lapozni. A legtöbb sablonnál a már feljebb ismertetett Dizájn > Színek módosításánál az Eltakaró bannernél lehet egy fedőszínt beállítani a nyitókép elé vagy akár a helyére, attól függően mennyire áttetszőre állítjuk be a színt. Ez nem minden sablonnál fedi el a teljes képet, próbáld ki.
Az X ikonnal törölhetjük a hozzáadott kép(ek)et, ha mindet töröltük, akkor az sablon alapértelmezettje áll vissza. Vagy a visszaforduló nyíl ikonra nyomva egyből alaphelyzetbe áll.

Tartalomblokk szerkesztése

Szövegek szerkesztése

Minden tartalomblokk szövegét egy a Wordhöz hasonló, de egyszerűbb szövegszerkesztővel tudjuk szerkeszteni. Beállíthatjuk a szöveg stílusát, méretét, igazítását, színét. Hozzáadhatunk linket, képet, felsorolást, táblázatot stb.

Kép hozzáadása

Ha képet adunk a tartalomblokkhoz, akkor azt külön szerkeszthetjük. Beállíthatjuk, hogy merre igazítsuk, átméretezhetjük és beállíthatjuk linknek is.

Elemek beillesztése

A tartalomblokk szerkesztőjén lévő + gombbal tudunk további egyedi elemeket hozzáadni. Gombok beillesztésénél is egyedi szerkesztővel tudjuk finom hangolni. A szöveg stílusánál beállíthatjuk a gomb stílusát, hozzáadhatunk külső vagy belső (az oldalra mutató) linket. A színét a Dizájn > Színek módosításánál tudjuk átállítani. Az igazítását úgy tudjuk állítani, hogy a gomb mellé kattintunk és a tartalomblokk fő szerkesztőlécén kiválasztjuk hova szeretnénk rendezni.
Videót nagyon egyszerűen hozzáadhatunk a Youtuberól vagy a Vimeoról, elég csak a linkjét bemásolni a "Videó beillesztése" ablakba és már kész is vagyunk. A videó méretét a képhez hasonlóan a beillesztett videóra kattintva a kis szerkesztőben a 4 nyilas gombra nyomva lehet átméretezni, maximális méretét a blokk szélessége határozza meg. Az igazítását úgy tudjuk állítani, hogy a videó mellé kattintunk és a tartalomblokk fő szerkesztőlécén kiválasztjuk azt az igazítást ahová szeretnénk rendezni.
A térkép beszúrása hasonlóan egyszerű, csak írjuk be a címet és illesszük be. Átméretezni és igazítani a videónál leírtaknál megegyezően lehet.
Letölthető fájlokat is itt adhatunk hozzá. Ez két lépésből áll, először is a felugró fájlkezelőben kell feltölteni az adott fájlt, majd a listában erre kattintva adhatjuk hozzá linkként a letöltési lehetőséget.
Lehetőség van egyedi html kód hozzáadására is. Ezt csak olyanoknak ajánljuk, akik tényleg értenek hozzá, de nekik bátran.

Galéria

Galéria szerkesztése

A galéria címsorát és bevezető szövegét a tartalomblokkal megegyezően lehet szerkeszteni az ott leírtak szerint.
A galériához képeket egyszerűen a Kép hozzáadása gombbal lehet hozzáadni, akár egyszerre többet is. A hozzáadott képekből soronként maximum négyet jelenít meg, ha többet adunk hozzá, akkor azokat több sorba rendezi. Valamint átméretezi és megvágja a képet, hogy azok egyforma, négyzet alakúak legyenek a galéria nézetben. De ez nincs hatással a nagyítás nézetre, amit a képre kattintva érhetünk el (Előnézetben), ekkor a képek egy felugró ablakban jelennek meg a böngésző méretéhez igazodva, majdnem teljes kitöltve azt, lapozó és bezárás funkcióval. A képek sorrendjét egyszerűen, "fogd és vidd" módszerrel változtathatjuk. Adhatunk nevet is a képeknek a kép jobb felső sarkában lévő ceruza ikonnal, ez a galériában az egeret a kép felé mozgatva jelenik meg, a nagyítás nézetben pedig a kép alatt. Képet és csoportot törölni a kép jobb felső sarkában lévő X-el lehet.
Lehetőség van galéria csoportok létrehozására is, ezt leginkább akkor javasoljuk, ha Képgaléria oldalt hoztunk létre, mivel a csoportok külön oldalbetöltéssel elérhetőek. A Csoport létrehozása gombbal és a név megadásával létrehozunk egy csoportot. Az új csoportra kattintva belép a csoporthoz és itt lehet az ide tartozó képeket hozzáadni.

Űrlap

Űrlap hozzáadása

Űrlapot kétféleképpen adhatunk hozzá: Ha a laphoz olyan blokkot adunk, amiben űrlap is van, vagy ha új oldalként Webes űrlap oldalt adunk hozzá (ez tovább bővíthető bármikor). A hozzáadott Űrlap minden esetben egy felső tartalomblokkból és magából az űrlapból áll. A felső szöveges részt a tartalomblokkhoz hasonlóan szerkeszthetjük.

Űrlap szerkesztése

Az űrlap alján található Űrlap szerkesztése gombra kattintva egy új ablak nyílik meg. Itt adhatunk hozzá új mezőket az Új vezérlő hozzáadásával, melynek megjelenő nevét a Feliratnál adhatjuk meg, típusát pedig a legördülő kombómezőből, majd azt is beállíthatjuk, hogy kötelező-e. A jelölőnégyzeteket egyesével kell felvinni, a kombómezőknél a választási lehetőségeket egymás alá írjuk a megjelenő dobozba. A webes űrlap tulajdonságai gombra nyomva megadhatjuk, hogy milyen szöveget írjon ki, ha sikeres és ha sikertelen a művelet, valamint azt is, hogy elküldje-e számunkra a e-mailben is a kitöltött űrlapokat vagy csak a Weblaunch fiókunkban tárolja le.

Beérkezett űrlapok

Az Érkezett űrlapadatok gomb az űrlap alatt is és a szerkesztőből is elérhető. Minden a weboldalon szereplő űrlaphoz (ha több van) külön láthatóak a beérkezett űrlapok. Itt egy időrendi listában láthatóak a kitöltés dátumával és névvel. Ha rákattintunk, akkor lenyílik a teljes tartalma.

Blog

Blog/hírek hozzáadása

A Blogot, mint új oldal lehet létrehozni, de alapértelmezetten is hozzá van adva az új weboldalunkhoz a Hírek menüpont alatt. A blog egy olyan aloldalként működik, aminek a tartalma csak itt érhető el. Hozzá lehet adni többet is egy weboldalhoz, ha szükséges, ezeket egymástól függetlenül lehet kezelni. A jobboldali sávban lévő Legutóbbi bejegyzések és a Plusz információ blokkok elrejthető. Az utóbbi blokk pedig szabadon szerkeszthető is.

Bejegyzés hozzáadása, szerkesztése

A Blogot két helyről szerkeszthetjük, vagy a baloldali szerkesztő menü Blog/hírek gombra nyomva átlép egy szerkesztő menüre. Itt is hozzáadhatunk új bejegyzést, valamint a meglévőket a nevére kattintva szerkeszthetjük, ill. a lista végén megjelenő gombokkal elrejthetjük, törölhetjük. A Blog beállítása csak innen elérhető. Itt a bejegyzések hozzászólásait szabályozhatjuk, hogy automatikusan vagy csak engedélyezés után jelenjenek meg (mi a második lehetőséget javasoljuk).
Másik lehetőség az egyes bejegyzések szerkesztése, elrejtése és törlése a Blog oldalán a címük felett megjelenő gombokkal lehetséges. Valamint a legfelső bejegyzés jobb felső sarkában lévő gombbal Új bejegyzést is hozzáadhatunk.
Maga a bejegyzés hozzáadása és szerkesztése mindenben megegyezik a mentés lehetőségeit kivéve. Az új bejegyzés mentésénél van lehetőség eldönteni, hogy rögtön közzé is tesszük vagy csak később.
A szöveg a tartalomblokkoknál megismert módon szerkeszthető, de itt egy új Felosztás gomb is elérhető, amivel hosszabb bejegyzéseknél beállíthatjuk, hogy hol legyen a szövegtörés így a Blog főoldalon csak a vonal feletti rész fog a megjelenni és egy Bővebben szöveg az alján.
Még itt van lehetőség beállítani, hogy engedjük-e a hozzászólásokat az aktuális bejegyzéshez, ezt csak akkor tegyük, ha lesz időnk és energiánk is ezt felügyelni. A Közösségi gombokkal Facebook megosztás és Twitter gombot adhatunk hozzá, így megkönnyítve azok dolgát, akik ajánlani akarják a bejegyzést. Még van lehetőség a Speciális beállítások alatt lehetőség van átdátumozni az bejegyzés keltezését, alapértelmezetten a létrehozás dátumát állítja be. Végül megadhatunk egy keresőbarát url végződést is a bejegyzésnek a generált sorszámot követő / után, pl. teceged.hu/hirek/params/post/1086892/ez-a-masodik-bejegyzesunk

Webkatalógus

Webkatalógus hozzáadása

Webkatalógust, mint új oldal lehet létrehozni, az Oldaltípusnál a Katalógus vagy Áruházat kell választani. Ekkor létrejön a katalógusunk, ami a weboldal többi részétől függetlenül, mint aloldal működik, tehát pl. a termékek, a kosár stb. csak itt jelenik meg. Ekkor a bal szerkesztőmenüben megjelenik egy új Katalógus gomb. A webkatalógus szerkesztője vagy erre a gombra kattintva vagy a Katalógus oldalán a termékek alatt lévő Katalógus szerkesztése gombról érhető el, esetleg ugyanitt a jobb oldali kategória listánál is található egy ugyanilyen gomb. A jobb oldali sávban jelenik meg a kategória lista és egy opcionális tartalomblokk is, valamint termék hozzáadásánál itt jelenik mega kosár is. A Katalóguskezelésnél kezelhetünk mindent egy helyen ami a webkatalógussal kapcsolatos, a rendeléseket is. A következő bekezdésekben ezeken megyünk végig.
Ne felejtsd, Premium csomaggal Maximum 30 terméket lehet hozzáadni a webkatalógushoz!
Premium Plus csomaggal viszont korlátlan terméket.

Termék és kategória hozzáadása, szerkesztése

Ha több nyelvű oldalt készítünk akkor termék, kategória és pl. szállítási mód szöveges részei több nyelven is megadhatóak, csak át kell váltani a kis gombbal a mező jobb felső sarkában.
Termék hozzáadásánál kiválaszthatjuk, hogy melyik kategóriához tartozzon, ha még nem hoztuk létre a kategóriákat akkor érdemes azzal kezdeni, de ezt bármikor később is megváltoztathatjuk itt. A termékleírás alatt kiválaszthatjuk, hogy megjelenjen-e a termék a webkatalógusban, valamint azt hogy kiemelt termék legyen-e. A kiemelt termékeket beállíthatjuk a webkatalógus kezdőoldalának, így ezekre rögtön felhívhatjuk a látogatók figyelmét. A speciális beállítások alatt adhatjuk meg az árait (a különleges árnál lehet a kedvezményes árat megadni, ekkor az eredeti ár áthúzásra kerül és a kedv. ár is feltüntetésre kerül) és a termékre vonatkozó egyedi jellemzőket, valamint beállíthatunk Opciókat a termékhez akár két szinten is, pl. szín és fazon kialakítás és ezekhez variánsokat rendelhetünk. Szerkeszteni terméket a Katalóguskezelésnél a termékre kattintva tudjuk, vagy a weboldal szerkesztőben a termék jobb felső sarkában lévő ceruza ikonra kattintva. Törölni a Katalóguskezelésnél a termék jobb felső sarkában lévő X-el tudjuk.
Kategória hozzáadásánál megadhatjuk a szülőt, ha alkategóriának szánjuk. Kategória szerkesztésére a Katalóguskezelésnél a bal oldali sávba van lehetőség. A + jellel alkategóriát adhatunk hozzá, a ceruzával szerkeszthetjük, az X-el pedig törölhetjük. Ha szeretnénk, bármikor egyszerű "fogd és vidd" módszerrel átrendezhetjük a termékek és kategóriák sorrendjét is. Sőt a termékeket is "beledobhatjuk" abba a kategóriába amihez hozzá szeretnénk rendelni.

Webkatalógus beállítások

A Katalógusbeállítások gomb megnyomásával állíthatjuk be a Katalógus és a rendelések mindegyikére vonatkozó dolgokat. Itt az Általános fülön állíthatjuk be azt, hogy mi legyen a Webkatalógus kezdőoldala, ez lehet az összes termék, a kiemelt termékek vagy a kategóriák képes listája, ilyenkor a kategória első termékének képét használja. Alul engedélyezhetjük az online vásárlást, ha ez az opció be van pipálva, akkor a kosár és rendelés funkciók is elérhetővé válnak, ha nem, akkor az aloldal csak termék vagy szolgáltatás katalógusként funkcionál, de rendelésre csak pl telefonon van lehetőség.
Szállítás alatt a kiszállítási opciókat adhatjuk hozzá, Ha több nyelvű az oldalunk akkor minden nyelven külön.
Jelenleg három fizetési mód támogatott: Paypal, Bankszámlára utalás vagy utánvét.
A következő lapon az ÁFA mértékét lehet beállítani.

Webkatalógusban történő vásárlás

A beállítások és pár termék és kategória feltöltése után mindenképpen végezzünk tesztvásárlást, hogy lássuk azt amit leendő vevőink is és hogy megbizonyosodjunk róla, hogy minden az általunk elképzeltek szerint megy. Menjünk végig a teljes folyamaton.
A Katalóguskezelésnél láthatunk egy Rendelések gombot, ahol a beérkezett rendeléseket tekinthetjük meg. Itt beérkezési sorrendben látható egy lista a Rendelő nevével, a termékkel és az vételárral. A lista elemeire kattintva részletesen is látható a megrendelés, bejelölhető, ha kifizették és archiválható, ha már teljesült. Ha a Katalógusbeállítások bepipáltuk, akkor a rendeléseket részletesen e-mailben is megkapjuk.

Beállítások és Webcím

Közösségi oldal ikonok

A sablontól függő helyen, de általában az oldal alján megtalálható közösségi média logókhoz (facebook, twitter, instagram stb.), úgy írhatjuk be a hivatkozásokat, hogy az ikonok mellett megjelenő ceruza ikonra kattintunk. Az ezután megjelenő listát kell értelemszerűen kitölteni.
Amelyik közösségi oldalhoz nincs link megadva, az az előnézetben és az éles oldalon sem jelenik meg.

Beállítások

A baloldali szerkesztőmenü Beállítások gombjára kattintva az első fülön a Weboldalra vonatkozó néhány beállítást találunk, pl. a weboldal nevét, a favikont, a Google Analytics kódot valamint itt is felválthatsz Premium csomagra, ha kész vagy az oldaladdal. Valamint törölheted is, ha már nincs szükséged rá. Ha rendelkezel aktív előfizetéssel, akkor a törléshez előbb e-mailben ezt jelezned kell számunkra.
A Felhasználói fióknál megadhatod/megváltoztathatod az alapvető adataidat és átállíthatod a szerkesztő nyelvét, ha esetleg más nyelven szeretnéd használni.
Kód fül alatt az egész weboldalra vonatkozó kódokat adhatsz hozzá a body és előfizetés esetén a head tagek közé. Pl. style segítségével egyedi css szabályokat, vagy akár külső Javascript könyvtárat is. Ezeket a műveleteket csak haladó felhasználóknak ajánljuk, akik tényleg tudják mit csinálnak.

Domain név választása

A Webcím gombot megnyomva megváltoztathatjuk a Weblaunchon belül használt domain kiegészítésünket egy, még nem foglaltra.
Egyéni webcímet/domain nevet is választhatsz, ez már az előfizetési folyamat első lépcsője is egyben. Ha még nem rendelkezel domain névvel, akkor nálunk is igényelhetsz egyet az Egyéni webcímet szeretnék gombra nyomva, amit .hu-s cím esetén mi ingyenesen adunk neked minden előfizetési csomaghoz. Itt egy keresőhöz jutsz, ahova az általad kívánt webcímet megadva ellenőriheted, hogy az nem foglalt-e. Ha foglalt, akkor felajánlunk pár szabad, de másik domain végződéses nevet, vagy kereshetsz tovább is, amíg megtalálod a megfelelő szabadot. Ha nem foglalt, akkor a rendszer automatikusan tovább is léptet a megrendelési űrlaphoz, amit a következő pontban ismertetünk. Ha már máshol megvetted a webcímedet, akkor nincs más dolgod, csak a Már meglévő domainem használata gombra nyomva tovább lépni a megrendeléshez. De ekkor a domain átirányítás beállítását neked vagy a regisztrátornak kell elvégeznie, de azt elküldjük e-mailben, hogyan kell.

Előfizetés menete

Az előfizetési űrlapot több helyről is el lehet érni. A szerkesztőt megnyitva a bal felső sarokban lévő "Frissítés Premium csomagra" kattintva, a Beállítások Weboldal fülén vagy a Domain beállításokon keresztül.
Az űrlapot értelemszerűen kell kitölteni, ha az Egyéni webcímet szeretnék gombon keresztül jutottunk ide, akkor már a domainnév mező is ki lesz töltve, ha nem akkor kérjük írd be, milyen webcímet szeretnél vagy a már meglévő domainnevet.
Az előfizetési időszakot is itt tudod kiválasztani, de ezt később bármikor a regisztrált e-mailről küldött levélben kérve módosítható, ami az aktuális, épp folyamatban lévő időszak lejártát követően lép életbe. A kitöltés után, már csak a reCAPTHA ellenőrzés, az ÁSZF átolvasása és annak tudomásul vétele után már csak a Megrendelés gombot kell megnyomnod. A Megrendelés elküldése után e-mailben elküldjük az általad kiválasztott előfizetési időszakra a díjbekérőt és ha domain nevet is igényeltél akkor az ahhoz szükséges papírokat is. A díjbekérő összegének beérkezése után aktíváljuk az oldalt és e-mailben kiküldésre kerül a számla, valamint tájékoztatunk az esetleges további tennivalókról, különösen ha már rendelkezel máshol domain névvel. Ezek után további teendőd nincs, csak elégedetten használni a weboldaladat.

Ügyfélszolgálat

Ha bármilyen további kérdésed van vagy elakadtál valahol, keress minket bátran és mi a lehető leghamarabb megválaszoljuk kérdésedet.

Telefon: +36-20/322-09-35
Ügyfélszolgálat: Hétfő - Péntek 10-18